heurwinning achtergrond

Vakantiewoning 1
voor 2 à 4 personen
(+/- 55 m2)

Vakantiewoning voor  2 à 4 personen

Beneden heeft u een keuken met zithoek.Er is ook een badkamer. Op het verdiep hebben jullie 2 slaapkamers. Eentje met een 2-persoonsbed en 1 met een stapelbed.

(+/- 55 m2)

Meer informatie...

Vakantiewoning 2
voor 4 à 6 personen
(+/- 65 m2)

Vakantiewoning voor 4 à 6 personen

Beneden hebben jullie een keuken. Boven een zitkamer, een badkamer en 2 slaapkamers : 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en een stapelbed en 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed; In dit verblijf zijn de bedden opgemaakt en de handdoeken liggen gereed en zijn in de prijs inbegrepen.

(+/- 65 m2)

Meer informatie...

Vakantiewoning 3
voor 6 personen
(+/- 75 m2)

Vakantiewoning voor  6 à 8 personen

Beneden heeft u een living, een keuken en een zithoek.

Boven heeft u een badkamer en 3 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed, 1 met 2 single bedden en 1 met een stapelbed. In de living staat een zetelbed voor 2 personen. hier huur ie de woning. In de prijs zit de huur, de schoonmaak en het energieverbruik. Indien je beddengoed en/of handdoeken wenst dan moet je deze extra aangeven bij de boeking. Je kan ook ontbijt bijvragen.

Meer informatie...

Vakantiewoning 4
voor 12 personen
(+/- 110 m2)

Vakantiewoning voor 12 personen

Beneden heeft u een ruime keuken en een ruime living en badkamer. Boven heeft u nog een badkamer, 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 2 slaapkamers met 2 stapelbedden.In de prijs zit de huur, de schoonmaak en het energieverbruik. Indien je beddengoed en/of handdooeken wenst dan moet je deze extra aangeven bij de boeking. je kan ook ontbijt bijvragen.

(+/- 110 m2)

Meer informatie...